FIRST HOTEL COPENHAGEN ★★★★

A TASTE OF COPENHAGEN

På First Hotel Copenhagen har vi inviteret byen indenfor

Det kommer til udtryk i hotellets unikke æstetik, de topmoderne konference- og mødefaciliteter og restauranten, der leverer gastronomi af høj kvalitet med lokale råvarer.

Med vores koncept, a taste of Copenhagen, inviterer vi jer til at sanse København på First Hotel Copenhagen. Restaurant Elements og THE Bar byder på vores signaturret- og drink, taste of Copenhagen, som vores dygtige chefkok og talentfulde bartender har skabt. Det gennemgående unikke og flotte design på First Hotel Copenhagen giver jer a sight of Copenhagen, hvor end I befinder jer på hotellet. I får a feel of Copenhagen på vores behagelige værelser, og vi byder på a scent of Copenhagen med friske dufte på hele hotellet samt med duften af de eksklusive gastronomiske oplevelser.

Vores koncept, a taste of Copenhagen inviterer jer til at se, høre, smage, dufte og mærke København på First Hotel Copenhagen.

LÆS MERE OM FIRST HOTEL COPENHAGEN

First Hotel Copenhagen er blevet anerkendt for uovertruffen service! Derfor har vi modtaget et Udmærkelsescertifikat for 2016 af TripAdvisor. Vi er taknemmelige over, at vores gæster har givet os så gode anmeldelser på TripAdvisor – Vi kunne ikke have fået Udmærkelsescertifikatet for 2016, hvis det ikke havde været for jer!

Vi glæder os til at byde både nye og tilbagevendende gæster velkommen til First Hotel Copenhagen, hvor du er sikret personlig service af høj kvalitet, gastronomiske oplevelser der forkæler dine smagsløg, skønne og moderne faciliteter samt førsteklasses værelser.

Se vores Udmærkelsescertifikat for 2016 og vores anmeldelser herunder.

YOUR SECOND HOME IS FIRST

BOOK ET OPHOLD
Arrow
Arrow
Slider

NEWS FROM FIRST HOTEL COPENHAGEN

Hvad sker der?

Her har du mulighed for at holde dig opdateret med forskellige events og begivenheder på First Hotel Copenhagen

Læs her om de nyeste tiltag, events og konkurrencer og hold dig opdateret med vores attraktive tilbud.

Du kan også altid tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde modtager du informationerne, de specielle tilbud og nyheder direkte i din mailindbakke. Tryk på knappen herunder for tilmelding af nyhedsbrev, eller hvis du vil se vores seneste nyheder.

SE FLERE NYHEDER FRA FIRST HOTEL COPENHAGEN

BOOK YOUR STAY

VISIT FIRST HOTEL COPENHAGEN

OPLEV HVERDAGEN PÅ FIRST HOTEL COPENHAGEN

I vores afslappende lounge kan du læne dig tilbage og observere hverdagen på First Hotel Copenhagen.

Vi tilbyder gratis WIFI og internationale aviser samt tablets til fri brug, så du aldrig går glip af verdens nyheder, vigtige mails og opdateringer, mens du er på farten.

FIND VEJ TIL FIRST HOTEL COPENHAGEN

VEJVISER

Molestien 11

2450 København SV

Danmark

Tlf.: +45 7012 7373